• Start
  • Aktuellt
  • Visit Jakobstad söker en försäljnings- och marknadsföringskoordinator

Visit Jakobstad söker en försäljnings- och marknadsföringskoordinator

Visit Pietarsaari Jakobstad Oy Ab är ett bolag som grundades av staden Jakobstad år 2023. Bolagets mål är att utveckla, främja och öka medvetenheten om staden och regionen som besöksmål.

Vi söker nu en kollega till Visit Jakobstad, som ansvarar för marknadsföringen och försäljningen av regionen både i Finland och på den internationella marknaden, med betoning främst på inhemska marknaden. Du kommer att vara en central del av teamet som arbetar för att öka antalet besökare till Jakobstadsregionen, ofta i samarbete med andra organisationer. Du ansvarar även för planering och genomförande av Visit Jakobstads marknadsföring i samarbete med VD.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett genuint intresse för turistnäringen och erfarenhet av försäljning. Vi hoppas att du förstår många typer av researrangörer, lyssnar på lokala turismentreprenörer och förstår deras vardag. Du kan arbeta i en tidvis hektisk miljö och du kan följa och ta till dig saker i en bransch där situationer kan förändras mycket snabbt.

Du deltar även i Visit Jakobstads kundtjänst och dagliga kontorsarbete. Du passar bäst för vårt lilla team om du är öppen, social och hjälpsam. Du är inte rädd för att uttrycka dina egna tankar, men du är öppen för andras förslag och idéer.

Du talar och skriver både finska och svenska och du har goda kunskaper i engelska. Andra språk och kännedom om regionen är meriterande. Om du känner igen dig från beskrivningen ovan kan vi erbjuda en mångsidig och intressant arbetsmiljö i hjärtat av turismen. Arbetet innebär en del resande och körkort krävs.

För mer information om uppdraget, kontakta Visit Jakobstads VD Matilda Engström, tel 044 493 8834

Skicka din ansökan och CV till matilda.engstrom@visitpietarsaari.fi senast den 17 juni 2024.